RSS

Nunta de Aur

08 nov.

     20 de cupluri din comuna Ciurea care au implinit 50 de ani de casnicie, au fost sarbatorite duminica, 16 octombrie, la Caminul Cultural. Evenimentul a inceput cu o slujba religioasa, oficiata de parintele Gheorghe Isachi, pentru sfintirea legamintelor de credinta.  

    Primarul  Catalin Lupu, impreuna cu ofiterul starii civile, Adrian Tiba, au oferit cuplurilor diplome de fidelitate, flori si cate un premiu de 200 de lei.

    La final, sarbatoritii si invitatii au ciocnit un pahar de sampanie in cinstea anilor petrecuti impreuna si au dansat pe ritmurile muzicii oferite de referentul cultural, Mihai Proca .

Această prezentare necesită JavaScript.

     Cuplurile de Aur ale acestui an au fost: Zenovia si Dumitru Balan, Eugenia si Dumitru Ilascu, Maria si Constantin Niagu, Maria si Costache Pavel, Maria si Grigore Pruteanu, Catinca si Toader Aioanei, Eleonora si Vasile Grecu, Maria si Dumitru Negrii, Zenovia si Neculai Ciapa, Elena si Gheorghe Ciubotariu, Maria si Cozma Roman, Elena si Toader Barsan, Estera si Neculai Pantiru, Natalia si Toader Petria, Georgeta si Gheorghe Sava, Maria si Ioan Bruma, Elena si Alexandru Vuza, Elena si Constantin Baciu, Silvica si Vasile Mihai, Didina si Dumitru Rotariu. 

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: