RSS

Nunta de Aur 2012

28 mai

               Duminica, 20 mai, a fost o zi speciala pentru cele 20 de cupluri din comuna Ciurea, care au implinit anul acesta 50 de ani de casnicie: au sarbatorit  Nunta de aur, eveniment  organizat de Primaria Ciurea, in sala Caminului Cultural.

Cuplurile de aur ale acestui an au fost: Andrei Gheorghe si Elena; Acatrinei Toader si Anica; Chimu Alexandru si Tinca; Dorobat Ioan si Maria;  Frunza Vasile si Eufrosina; Galatianu Victor si Teodora;Grecu Alexandru si Ana; Ilascu Gheorghe si Elena; Ilascu Dumitru si Maria; Sava Mihai si Elena;Negruti Constantin si Anica;Octav Ioan si Elena; P Rotariu Mihai si Elena; Rotariu Dumitru si Maria; Rusu Petru si Elena;Salariu Ioan si Ana;Toma Toader si Fanita; Tapu Vasile si Anica.

Evenimentul a inceput cu o slujba religioasa, oficiata de parintele Gheorghe Isachi, pentru sfintirea legamintelor de credinta.

A urmat un mic spectacol, pregatit de Caminul Cultural  cu aceasta deosebita ocazie, in care  au evoluat tineri talentati din comuna :Adina Patarnac, Matei Dorobat, Sorina si Madalina Moisuc, Mihaela Rusu, Madalina Boboc, Alexandra Proca, Monica Balan si Mihaela Toma.

Primarul comunei, Catalin Lupu, impreuna cu viceprimarul, Elena Toma si ofiterul de stare civila, Adrian Tiba, au oferit cuplurilor diplome, flori si cate un premiu de 200 de lei.

 Sarbatoritii,  au ales cuvinte bine potrivite si povete pentru mai tinerii comunei si au incantat prin prezenta si atitudinea lor.

Va invitam sa urmariti imagini de la eveniment:

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: